Its a story about everything!!

I den här bloggen får du följa mej och min familjs liv. Jag skriver om allt som faller mej in tankar och funderingar som innehåller allt mellan himmel å jord. "En bild säger mer än tusen ord" och de kommer ni att märka här. kram

Sluggo

Kategori: Allmänt

Sluggo på taknocken..undrar just hur han kommit dit???

GISSA VAD RUBRIKEN SKULLE HA VARIT

Kategori: Allmänt



Inte ett moln så långt ögat kan se..så har de varit hela dagen i ljusne på badet.
Ja visst.. vi har badat och solat hela dagen igen. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skönt att ligga i poolen och guppa
nu när de har varit 30 grader i skuggan och solen den har tagit som attan oxå,lite småbrun har vi ju blivit nu oxå efter en hel vecka i solskenet.
  

ALLSÅNG PÅ BERGET

Kategori: Allmänt

Hem efter bad och göra käk,de blev korvstroganoff med ris..mums!! Sedan va de bara och kasta sej i duschen och iväg.
Allsång på berget vill man ju inte missa för allt i världen.Caracola va där och spelade ikväll och de ville jag inte missa heller.Mötte upp Nettan och grabbarna där och senare träffade vi Ulle med hennes 34 barn och vi sjöng för fulla muggar till (nästan)alla låtar.

Utsikt från berget ner mot våran vackra stad



Ullrika,johanna,frida kom förbi och sa hej hon med.



Allsång ur allsångshäftet innan caracola började uppträda och lite småstjärnor som uppträdde.

CARACOLA


Sedan blev de autografköa en stund för Christian..men de va de värt enligt honom.

 

TJOHO!!!!!!!!!!! vilken lycklig grabb med fulla armen med autografer

BADMÖRT

Kategori: Allmänt

Vaknade så där en halv 10 i dag och upptäckte vädret och mitt tomma kylskåp...så de va bara att slänga i sej lite frukost och  iväg till E-center för att handla lite...de måste ju bli en dag på stranden idag med..och de blev.. till skidtjärn,de är supermysigt där,perfekt för barnfamiljer..ja menar långgrunt å så.

Grabbarnas gemensamma kompis Sebastian följde med han oxå..sebastian och Dennis lyckades fånga en fisk med bara nävarna..och jo ett rör oxå förståss.

En äckelmört va de visst


Idag orkade jag inte göra någon större affär av fikakorgen..de blev en tunna yougurt
och mackor och en hög vindruvor bara..och hör och..de gick ju bra de med.

Har jag inte en fin liten plastservice!?,Den fick jag av min mamma i julklapp i fjol.
   

SOL POOL

Kategori: Allmänt

JUST NU just idag och resten av min semester  skulle de inte vara helt tokigt att äga ett eget hus med en egen trädgård med en EGEN POOL..fasen vad jäsigt de skulle vara..eller hur?? som på denna bild typ..skulle ju inte grina att ha de så precis.Ligga i en skön solstol medans grabbarna lekte i poolen.


Ja..en mindre variant skulle man ju inte heller spy över att äga.

LINSKÖP

Kategori: Allmänt


Själv tycker jag att jag har rätt tråkig ögonfärg..de är lixom en blandning av blått och grönt och mörkgrått men mest mörkgrått..de gör att jag får väldigt mörka ögon...nu vill jag ha ljusa ögon som syns lite.har hittat denna fina ögonfärg.
Så nu har jag skickat efter dom.

HIPP HIPP HURRA..

Kategori: Allmänt

                  ..till min lilla blogg.
                      

              
Har nämligen funnits i ett halvt år nu..de ni..tiden går fort må jag säga!!

EN BADDAG IDAG MED

Kategori: Allmänt

                               
På ljusnebadet med alla pooler och vattenrutchbanor..medhavd kycklingsallad och glada barn..kan de bli bättre en solig dag som denna.Här är lite bilder från dagen i Ljusne:::::::::


  

  

Till och med polisen va där och spanade över häcken...hmm..undra vad dom va ute efter.

Provar att få in en video

Kategori: Allmänt



Men gud de va ju skitenkelt ju...jiho..va glad ja blir då.

KUL STUF

Kategori: Allmänt

bluebox har jag hittat en massa måste-ha-saker..de är såna där roliga lite annorlunda grejer..sånt gillar jag nämligen.

Kolla in dessa grejer jag ska skicka efter när lönen kommer.

Minicupcake om man lyfter på locket så finns där läppbalsam...sååå fräsiga.

Tandtrådshållare

Tesil
Voodoknivställ

 

Filmen (Ratatouille)

Kategori: Allmänt

                                                          

Ja dessa disneyfilmer är ju bara för underbara..älskar denna film som handlar om en råtta vars högsta önskan är att bli kock..och de lyckas han med oxå.

FILMEN (rec)

Kategori: Allmänt

                                                               
Jag säger bara se den IIINTE...absolut inte sevärd för en skräckfilmsälskare som mej själv.Suck.. vilken absolut besvikelse.
Den handlar om ett tv-team som ska dokumentera en vanlig natt hos den spanska brandkåren.Men när en till synes helt ordinär rutinutryckning tar en helt oväntad vändning, blir natten mer dramatisk än de någonsin kunnat ana.

De blev en dag på stranden

Kategori: Allmänt

Skidtjärn uppe vid Regnsjö åkte vi till i dag för att sola och bada..Jag,Nettan och alla barnen..vattnet är ju hur klart som helst där,beror på att de är källvatten sägs de.
Härligt att de äntligen börjar bli sommarvärme igen så man kan bättra på brännan lite.Och verkligen känna att man har semester..för visst vill man ju vilja bada och sola på sin semester.de hör ju lixom till de!

Här har vi parkerat..sååå mycke grejs man släpar med sej!!


Dennis dyker från bryggan ner i de HÄRLIGA vattnet

Christian värmer sej lte i solen efter 3 timmars bad


Imorgon ska vi åka till Ljusnebadet och bada och sola..grabbarna vill ju så gärna åka vattenrutch och de ska ju bli ännu varmare och skönare i morgon..men då måste jag nog smörja in mej med lite solkräm för idag blev jag visst lite bränd på ryggen...AJ AJ.

SOL SOL SOL

Kategori: Allmänt

Ja då har jag kollat på smhi:s 5 dygns prognos HÄR och de ser ju riktigt lovande ut...SOL SOL SOL SOL i 4 dagar...idag är de ju en smula mulet så vi ska åka till bollnäs och shoppa lite..killarna har sparat ihop pengar för att kunna köpa ett guitarr hero till wii spelet.Så de ska vi köpa idag...de kanske blir en sväng till albert och herbert oxå.
                                               

Raggardag i mohed

Kategori: Allmänt

Tog med mej Theodor och Jonathan till raggardagen i mohed i dag för att kolla på lite bilar och flygplan..mina grabbar e ju inte hemma utan hos sin pappa nu, så jag lånade 2 busar istället.



Fina amerikanare stod uppradade på flygfältet



Ikväll blir de uppträdande  och fest i flyghangaren så dit ska jag och roa mej i kväll med lite vänner och bekanta.

YES::

Kategori: Allmänt

Har precis vaknat på första dagen på min semester...fatta va underbart de känns då..har ju längtat som en galning i ett år på denna semester..ja faktiskt..ända sedan förra sommaren har jag toklängtat.
Å nu e jag här och har tagit mej en rejäl sovmorgon..vaknade av att Dennis kompis stod och tokringde på dörren...så både jag och Zingo flög upp..!!

Ska ut och cykla runt "fältet" en sväng så vi får lte motion här...sen hem och dammsuga och torka golvet..så de blir gjort!!

Sedan e de  lurt om jag inte öppnar mej en cider..de är ju fest i kväll så varför inte börja redan snart.
                                                                      

EN SÖT LITEN BILD..

Kategori: Allmänt

...PÅ VÅRA SÖTA HUSDJUR

PERSONLIGHETSTEST

Kategori: Allmänt

Prova själv HÄR.
Lite kul att se vad jag skulle passa i för yrke och vilken personlighet jag har och visst de stämmer ju till en viss del i de där med personliheten...men PRÄST som yrke.....nja jag som svär så hemskt!!

Här är mitt resultat i alla fall::::

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.

ETT PROV BARA

Kategori: Allmänt

men varför kan detta läggas ut och inte mitt förra inlägg.....de ligger ju kvar i arkivet bara..hmm..knas på G

DENNIS KOM HEM

Kategori: Allmänt

Nu har Dennis haft sina 2 veckor i Sthlm med deras mormor och Björn..de kom med tåget i dag kl 16.30 så jag och Christian mötte upp dom på stationen.Tyvärr blev de bara 55 minuter tills tåget gick tbx till Sthlm för mamma..men vi hann käka lite mjukglass och dricka kaffe innan hon vände hemmåt.
De är skönt att ha båda killarna hemma igen..och de blev så glada att träffas igen efter 4 veckor ifrån varann.



  

Medans Christian och jag väntade på att tåget skulle komma in på perrongen satt vi och kollade på de fina konstverken i grafitti på väggarna.



Dennis har köpt en radiostyrd båt när han va i Sthlm så när vi kom hem så va vi ju tvungen att gå ner till algerpölen=florsjön, för att prova den så klart.



Ja och eftersom de inte går att bada där så bestämmde vi oss för att åka till Bocksjön för att ta ett kvällsdopp.Men först va vi tvungen att åka och besöka putte uppe i verkstaden eftersom de lät som halva bakändan på bilen höll på att ramla av..enkelt fixat med nån slags upphängning av avgasröret.

Egentligen skulle de ha varit plaskväder ute i dag men de blev strålande sol..helt otroligt fast jag är ledig..kanske jag lyckades lura vädret idag.Så halva dagen tillbringades på nettans baksida i bikini.Å de blev lite bränna!

DAGARNA EFTER FREDAG

Kategori: Allmänt

JA DÅ KOMMER VÄL LÖRDAG...inte så mycke att orda om denna dag..den tillbringades på soffan under täcket.Med kraftig huvudvärk.

SÖNDAG:Christian kom hem efter att ha varit hos sin pappa...vi möttes på cykel och cyklade ner till mohedsmarknaden för att köpa lite karameller och Christian fick åka lite karusell,men vi tröttnade rätt snabbt och gick hem och lagade lite mat.Sedan blev de en sån där slappardag med tv och marknadsgodis.

MÅNDAG: Började jobba kl 14.00 så hann väl bara städa lite medans Christian va med kompisar.

FREDAGEN SOM VARIT

Kategori: Allmänt

FREDAG....
Då blev de en kväll med nettan ,ulrika och Caroline,vi började med att åka ut till Albertina som ligger ute i skärså..de är bara så vackert där ute och sen har dom gudomliga fiskrätter.(De understrukna är klickbara)

Fina utsikten från våran plats ute på terassen.


Vi beställde in samma maträtt allihopa nämligen räkfylld rödspätta med färsk potatis..he he...kanske för att vi inte skulle bli avundsjuka på varrandras maträtter..nä inte då!!


Men de va en som blev lite avis på de drickbara som vi beställde in..våran
chaufför för kvällen,å de va ju inte jag.
   ÖL till maten...slurp!!
 Ulle och Carro posar. Nettan pose.

När vi ätit oss proppmätta ute i skärså åkte vi hem till mohed igen,hem till nettan..där blev
de lite ciderdricka av.. för att sedan fortsätta till "Servan" på meohedscampingen..de lilla ölhaket i mohed.
Träffade på lite mohedsbor och lite annat folk jag inte träffat på länge och blev sittandes  där..ulle
och nettan blev så modiga att de sjöng lite kareoke oxå...synd att kameran blev lämnad hemma.

Efter de blev de lite efterfest hos nettan med korv och mos ätande..gott så där på nattkröken när man
är på för bra humör för att gå hem och sova när puben har stängt.

BILBOMB

Kategori: Allmänt

Måste ju bara berätta att de va en bomb som exloderade i Bollnäs förra veckan...och vilka va inte tvungen att åka dit om inte jag och Patrik..vi e ju lite nyfiken så där.Kameran i högsta hugg och for till bollnäs för att snoka på bilbomben som hade smullit!!

Poliser,brandbilar och ambulanser ÖVERALLT..trodde inte de fanns så många utryckningsfordon i detta län.



FILMTAJM IGEN DÅ

Kategori: Allmänt

  av 5  av 5

2 otroligt bra filmer..länge sedan som jag lyckas hyra 2 filmer i släng som är bra!!

SE DOM TYCKER JAG VERKLIGEN!!