Its a story about everything!!

I den här bloggen får du följa mej och min familjs liv. Jag skriver om allt som faller mej in tankar och funderingar som innehåller allt mellan himmel å jord. "En bild säger mer än tusen ord" och de kommer ni att märka här. kram

Testar

Kategori: Allmänt

Fattar mej inte på detta med mobilbloggning..hur fasen får jag in en bild här egentligen?

Kommentarer

  • Marie säger:

    Ska försöka förklara här. Inloggad på din blogg först. Gå in på Mitt konto uppe åt höger. Gå in på Inställningar och skriv det mobilnummer du ska skicka bilder från, funkar på endast det nummer sen tills du bytt nummer där. Skriv numret med 46 och sen utan första nollan. Spara.

    2009-06-06 | 10:20:58
    Bloggadress: http://minmi.blogg.se/
  • Marie säger:

    Ta nu den mobil du ska använda. Knäpp en bild och använd skicka som mms. Börja med att skriva blogg med ett mellanslag innan du börjar skriva. Här kommer det knepiga: 34 tecken efter mellanslaget hamnar som rubrik på sidan. Inte så snyggt jämnt, jag använder ett par ord och sen kör mellanslag till 34-a. Du förstår när du fixat ett tag med det. Skicka det till nummer 71305. Då ska den inom några minuter ligga på din blogg. Ibland funkar det inte så bra, fast jag älskar att blogga på det sättet. Lycka till och hör av dig om du inte förstår.

    Kram

    2009-06-06 | 10:24:07
    Bloggadress: http://minmi.blogg.se/

Kommentera inlägget här: