Its a story about everything!!

I den här bloggen får du följa mej och min familjs liv. Jag skriver om allt som faller mej in tankar och funderingar som innehåller allt mellan himmel å jord. "En bild säger mer än tusen ord" och de kommer ni att märka här. kram

Versamhetsplanering

Kategori: Allmänt

Idag tillbringar hela arbetsstyrkan våran dag på marmafolkan för versamhetsplanering med div grupparbeten å annat.
Nu har vi precis tryckt i oss en goan lunch i form av snaskiga pajer!!

VACKERT

Kategori: Allmänt

Ledig dag idag som tur är.
Efter denna djävulska jobbarhelg är de skönt att få tillbringa en dag inomhus!

Min utsikt från sovrumsfönstret i morse..solen skiner å snö ÖVERALLT åsså 22 minusgrader. Nu kan vi börja snacka vinter minsann :-)

1:a advent

Kategori: Allmänt

Nu ska jag luta mej tillbaka å bara njuta av att vi äntligen lyckats få till julpyntet här hemma..å hör å häpna alla ljusen lyste i stakarna vilket de ALDRIG gjort alla andra jular..så glad för de är ju jag för de!
Ha en trevlig första advent där ute :-)

1:advent

Kategori: Allmänt

Med mössan nerdragen över öronen å jackan uppdragen över truten har jag tagit mej igenom denna kalla men otroligt vackra arbetsdag :-)
Men nu är denna händelserika jobbarhelg över.

Årets glögg

Kategori: Allmänt

I fredags kom Åsa hit å fredagsmyste lite med en flarra glögg å lussebullar :-)
Den va inte bara god..flarran är ju dessutom skitsnygg!

Med en touche av ingefära,å ingefära som är den bästaste smaken! Brukar blanda malen ingefära i filmjölk..prova vettja!!

Lördagen

Kategori: kläder

Efter att ha jobbat 8 timmar under lördagen med en hel del plumsande å skottande..va de bara att åka hem för att skotta vidare för att få fram Volvon så jag skulle kunna ta mej till jobbet i eget fordon som idag då!!

Sen kasta vi oss på skotern min å stack upp en sväng till Robban å Helena där Puttes skoter stod parkerad för å hämta hem den rackarn.
Efter de va vettan hyggligt slut som artist så de blev lite filmmys med en massa götta,för de va jag värd tammetusan :-)

1:a advent

Kategori: kläder

Har jobbat hela helgen i snöstorm å driv is..ingen lätt match kan jag lova!!
Helt sjukt hur mycke snö de kan komma på 1 dygn alltså!
Lördag morgon började med att jag inte kom ut med bilen å klockan 6.30 en lördagsmorgon har inte jag världens sötaste humör..särskilt inte när dom skottat som arslen här :-)
Marina å jag åkte tillsammans under lördagen eftersom vi skulle upp till holmsveden å jag kan ju inte skryta med kommunens skottning direkt!
Till och med att vissa av våra stackars "gamlingar" va fullständigt insnöade vilket relaterade i att vi inte kunde ta oss fram till dom utan blev helt enkelt utan hjälp!

Lite bilder vill ni väl se misstänker jag!
OK!!!