Its a story about everything!!

I den här bloggen får du följa mej och min familjs liv. Jag skriver om allt som faller mej in tankar och funderingar som innehåller allt mellan himmel å jord. "En bild säger mer än tusen ord" och de kommer ni att märka här. kram

SUCK

Kategori: Allmänt


FÖRSTA DAGEN MED MOROT OCH ÄPPELDIETEN:GISSA HUR DEN GICK DÅ??Den SPRACK,,de vankades ju smörgåstårta på boeende träffen, på jobbet idag...vem kunde motstå den...ja inte JAG iallafall.

Blir lite smått förbannad på mej själv va!!Men nu har jag varit och handlat morotsjävlar och äppeläckel,så vore självaste den om jag inte ska kunna knapra lite nyttigheter i morgon
                         
                                                                        image65

SNÖ BILD

Kategori: Allmänt

image63
Utsikt från min balkong..bilden är tagen med min mobil så den är ju inte världens bästa precis!!
Men den får duga för idag:)

SNÖ

Kategori: Allmänt

Blev ju sååå glad i morse när jag vickade på persiennerna...de var ju sol och SNÖ..härligt!!! Blev genast på bra humör.

image62

Men när jag klev ut från mitt sovrum kännde jag en häääääärlig doft..URK Å FY...Zingo har bajsat ner hela vardagsrummet i natt.Stackarn!! Han var inte så kry i går heller...men på min MATTA oxå.image64de va ju lite onödigt.
Har skurat matta hela förmiddagen..och sprungit ut med zingo stup i kvarten.

Nu får de vara nog!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

MÅSTE SLUTA ÄTA HELA TIDEN:nu får de vara nog med TUGGA TUGGA .. för min del.Har överskridit gränsen för  hur jag trivs med mej själv och min  kropp...BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ säger jag bara.Vill inte se mej i spegeln snart..kommer inte i mina jeans som jag hade i sommras..och inte mina fina tröjor HELLER....måste ju se ut som en häst..lång som jag är oxå..måste ju se enorm ut. JA, som en JÄTTE!!!!!!

Nu ska här börjas äta äpplen och morötter å annat nyttigt..den som ser mej käka SNASK ska GENAST säga åt mej att sluta TUGGA.

image56  image57  image58 

Blaskigt i mohed.

Kategori: Allmänt

Förra åter vid den här tiden kunde man åka skoter här..men kolla hur de ser ut idag.Man blir ju på dåligt humör,börjar bli förbannat trött på den här så kallade vintern...jag vill ha snö MYCKET SNÖ..eller SOMMAR!!

image54

Så sant

Kategori: Allmänt

                                             image53

En dag som denna..

Kategori: Allmänt

Nu  är bilen tvättad..MEN..den va ren i typ 3 minuter,sen va den lika skitig igen..Suck,,stön,,pust va jobbigt de kändes då..Hann bara ut från tvätthallen så började de att regna...är de inte så jädrans typiskt min otur, att de blir på det viset.

När christian och jag hade tvättat bilen,eller HALLÅ,de va ju tvättomaten som tvättade,ja men ändå rå..så åkte vi till Holmsveden.. ni som inte vet, så är de där världens ände ligger.Dit har nämligen min goa vän Sophia flyttat med sina 3 barn,jag hoppas hon kommer på bättre tankar snart och flyttar närmare civilisationen..he he.Vi drack kaffe och barnen lekte.

Jag fick ett par jättebra och fina skor av henne,som jag blev såååååå nöjd med..Tack snälla du!!
Christian skulle ju till sin pappa igår så vi åkte hem och lagade käk(skinksnizel med pommes och bea-sås) vid 18 tiden.vi käkade ,sedan började vi spela TP...och tiden bara rann iväg och vi glömde helt bort klockan..så vi kom inte iväg till hans pappa förens klockan va 22.05..tur han har sportlov.
                                                     
                                         image52

Ritat i paint

Kategori: Allmänt

Christian gillar att rita i paint...och de är ju bara bilar som gäller nu för tiden!!Det är rätt svårt att rita i paint,men jag tycker christian har lyckats väldigt bra med dom här 2 bilderna.
image49
image50

Melodifestivalen 3

Kategori: Allmänt

En skål full med dumle och sura bilar och melodifestivalen...sura bilar very nice..dom har de lyckats bra med,eller vad tycker ni??

image48

Vad vi tyckte om bidragen..hmm..få se nu..
Låt nr 1:BWO..den var ju klart bäst å den gick ju vidare till globen
Låt nr 2:nja...på svenska eller engelska tack.. inge bra med andra ord
Låt nr 3:en hipp hoppande kvinnlig peps persson...blir nog bättre ju mer man hör den...christian tyckte den va BÄÄÄÄST
Låt nr 4:började bra men de blev lite för mycket opera för mej
Låt nr 5:Patrik isaksson du ee så bra
Låt nr 6:Caracola 3 sjungande smällkarameller,,blev lite för mycket bubbelgummsrock där.
Låt nr 7:Ainbusks.. jag säger bara Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Låt nr 8:Hörde jag inte ens då var jag på macken och köpte chips..sorry!!

Dennis åker till Sthlm

Kategori: Allmänt

Har precis vinkat av Dennis vid Tönnebro...Härligt för honom att komma iväg en vecka och bli ompysslade av mormor och Björn..Mysigt och roligt att träffa mamma en stund..vi fikade och gick en sväng med zingo,sedan var de dax att kliva på bussen som gick 15.10.
image40

Vilka JÄTTEBULLAR de fanns att köpa,dom ska vi ha..mums!!

image41

Fin bild på mamma och zingo

image42

Goa mamma             Mamma och jag då        Helnöjd Dennis

     

Duktiga grabbar

Kategori: Allmänt

Imorse gick vi ut i vårsolen och städade bilskrället,den va så otroligt skitig inuti och hårig där bak i bagagen. Christian torkade inredingen och dennis ruskade av mattorna som zingo har där bak att ligga på..Zingo håller ju på att tappa all vinterpälsen,så det var ju inte bara ett hårstrå där bak som måste dammsugas upp. (I hate hår)

image38
image39

Men grabbarna var så duktiga att hjälpa mej så de gick rätt fort,Brassar nog in till stan och kör den i preemtvätten i kväll..orkar bara inte stå och tvätta den för hand

Myskväll med tacos

Kategori: Allmänt

Ikväll har vi myst med tacos och tända ljus till lets dance till en början,sen blev de film..nån kärleksfilm..har tappat minnet för tillfället för jag minns fasen inte va den hette.

image36





Har packat väskan åt dennis.. för i morgon ska han åka till stockholm till mamma alltså hans mormor och Björn..vi ska möta henne i TÖNNEBRO,hon kommer dit med bussen,de blir 1 timmes fika paus innan nästa buss går mot sthlm,ska bli mysigt att träffa lilla mammsen...fast de bara blir 1 timme.
HEJ FÖR IDAG OCH NATTI NATT

Livets svåra frågor

Kategori: Allmänt

Idag blev de en till dag framför datorn på jobbet som "lappsare",lite småtungt eftersom jag fick börja om från början med hela skiten som blev fel i går...ja,ja...så kan de gå ibland.

Jag fick hämta dennis på skolan efter jobbet eftersom han tappat bort sitt busskort.Christian tog bussen hem.Han börjar bli så stor nu så han tycker nog de är skönt att få vara själv hemma ett tag innan vi kommer hem.
Dennnis har börjat prata mycket om livets stora frågor..b l a om döden...de har han HEMSKT många funderingar runt..om han kommer och dö tex, och vart man hamnar efteråt....de e ju skitsvårt att svara på.Jag sa att man nog hamnar uppe bland stjärnorna och ser ner på alla som är på jorden.De va dit vi sa att krister hamnade...att han satt på en stjärna och tittade ner på oss.

Jag vet inte om de är allt snack om Jesus i skolan som satt igång hans tankeverksamhet kring döden...inte lätt att vara mamma ibland..jag menar att försöka hitta dom rätta svaren alla gånger...men jag försöker så gott jag kan.

image32image33image34

SUPERREA...

Kategori: Allmänt

Dennis jacka har varit spårlöst försvunnen och den han har haft nu har typ varit 2 storlekar för små....inte speciellt gulligt.Stackars lilla barn måste få en ny jacka insåg jag i dag när han kom gåeende på skolgården...brassade in till stora staden idag igen!! OCH,till min stora LYCKA så va de halva reapriset på allt inne på JC...kan de bli bättre för en  som är jagad av  1 miljon räkningar i hälarna.Hittade en jacka och mycket mer till båda grabbarna..


                              

SIMPSONSTRUMPOR


Allt detta för 433 spänn!!  Helt fantastiskt tycker jag...helnöjd är vi alla 3.

Laps care hit och dit

Kategori: Allmänt

Alltså...vi håller på med ett dataprogram som heter laps care på jobbet,vilket innebär att datorn ska räkna ut vart, hur och när vi ska komma till våra vårdtagare..en aning kompliserat att förklara men nåt liknade så funkar de.Vi ska börja gå in i detta FANTASTISKA system nu på måndag...hur kul nu de ska bli..SÅÅ,det är jag,åsa,tes och kristina som har fått den stora äran att bli så kallade LAPPSARE
Vi ska sköta detta nu med att allt funkar och såå...just nu får vi mest skäll av våra andra arbetskamrater..HMMM...inte kul alltså.                                                         
                                                         

ÅSA TES OCH SUPERTRÖTTA JAG PÅ JOBBET
            

Idag har jag och åsa suttit och "lappsat"  och de gick så braaaaa....lydde chefens order och satt i 6 timmar  med detta JÄVLAA system,sedan blev de ett litet smärre problem så glad i hågen..eftersom de gått så hiiiimla bra....vi ringde till stan till ulrika som e händig på problem....då sa hon att CHEFEN HADE GETT OSS FEL DIREKTIV...ÅÅÅÅÅÅ....gissa om jag blev glad...IIINTEEEE!!!!! 6 timmar åt helvete...GRRRRR 
Jag stängde ner skiten och hämtade dennis på skolan istället.                       

onsdagen

Kategori: Allmänt

Dagen började med en översovning..snoozade till 6.40..rusade upp i vild panik med jordens hjärtklappning,in till barnen och "slet" dom ur sängarna,sprang ut med zingostackarn som knappt hann kissa en skvätt,in med 2 skitsura barn i bilen och iväg till skolan,sedan fick bilen veta att den hade en motor..plattan i mattan efter bergviksvägen alltså...ja så va man på jobbet..och i tid.UNDERBAR start på dagen
image21
Apropå motor..så måste jag kolla oljan i den,bilskrället slukar ju olja på nolltid..tur Patrik måminde mej om de annars har jag väl kört tills den börjat brinna...lovar att de skall göras i morgon..FASEN..nu kom jag på att den måste ju besiktigas innan sista februari,ja,inte lätt att få en besiktningstid nu inte.Får försöka fixa de i morgon oxå då.

Tänkte tvätta i kväll men de va ju UPPTAGET som vanligt..tänk om kärringarna kunde lära sej att tvätta på dagtid när vi arbetande föräldrar jobbar...så de kunde vara ledigt där nere på kvällstid.MEN NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ...men bråka om en dammtuss som är 2x2 mm,som nån RÅKADE GLÖMMA borsta bort  ur torktummlaren blir de ett jävla liv om...jäkla tvättstugepoliser. JA JA...jag får tvätta i morgon istället då!!

Ett paket...

Kategori: Allmänt

med roliga saker från "vevay international" fanns i brevlådan idag när jag kom hem från en lång och slitsam arbetsdag...det piggade upp mina trötta ögon en smula.

I paketet låg:
*Foundation
*Concealer
*Eyeliner(mörkbrun)
*Double Blusher
*Och ett otroligt fult halsband ;)
image19

Shoppingtur med barnen

Kategori: Allmänt

Hämtade barnen i skolan idag och drog in till skokanonen..dennis behövde nya skor till gymnastiken.Hans fötter har växt så fruktansvärt nu..str 38.
De blev lite snopet när jag kom till kassan..hade nämligen glömt betalkortet hemma..gissa att jag blev irriterad på mej själv.De va ju bara att vända hem och hämta det..barnen stannade hemma då.De hade ingen lust att följa med sin virriga mamma igen in till stan.
Passade på att sticka in huvudet på Lindex och Team sportia..hittade kalsonger åt christian på lindex och en present åt honom på Team sportia tills han fyller om 1 månad.

Finfina skor han hittade,eller hur?
image16

Jag hittade senaste nummret av tidningen "Digital Foto"
Så den ska jag läsa i kväll innan jag somnar...

Kunde ju inte motstå de smarriga semlorna som låg framför
mej när jag skulle köpa smör...Hmmm...skäms på mej.
Ingen karaktär alls..men gott va de..hi hi!!


image18


Journalgrodor

Kategori: Allmänt

Här finns lite roliga saker som kan stå i journaler!
SYMTOM
"Har fått champinioner mellan tårna"
"Kommer hit p.g.a våldsamma smärtor efter telefonsamtal med doktor´n"
"Kontaktorsak hjärtklappning. Är helt övertygad om att det är julgardinerna som är orsak til detta."
"Söker pga att ha slagit vänster stortå som nästan helt lossnat. Personalen får dock ej dra loss den, då det gör ont."
"När hon känner sig trött kan ansiktet vridas åt höger och där stå och smårycka en stund."
"Patienten mår bra utom att hon mår illa."
"Inkommer akut p.g.a Taxi."
"Inkommer med ambulans p.g.a. hustrun."
"Mår alldeles utmärkt, har sökt läkare flera gånger för detta."
"Patienten är spritpåverkad efter att ha skjutut sig i fingret."
"Patienten har under senaste månaden lidit av en spännande värk i axlar och nacke,"
"Pat. har känt sveda i blodådern."
"Rödmarmorerad fot som kommer och går."
"Patienten har ont mellan tabletterna."
"Patienten läcker urin i äggvitan."
"Sedan pat. fått antidepressivt läkemedel har hon drabats av munterhet."
"Orkar inte julpyssla som vanligt. In- lägges på IVA för observation."

HA HA HA HA HA HA så tokigt de kan bli.

Världens sämsta film

Kategori: Allmänt

Hyrde en film i går,trodde de va en skräckfilm (I love skräckfilmer)
Men jag säger bara..hyr den INTE,de måste vara den absolut sämsta filmen som gjorts på 2000-talet.
Det är en verklighetsbaserad film som handlar om Natascha Kampusch som hölls inspärrad av sin kidnappare mellan 1998 och 2006. Trodde den skulle vara gripande å läskig...men icke..så va de inte!!
image15

En ledig dag

Kategori: Allmänt

Måndag morgon och barnen skulle till skolan igen..de behövde inte kliva upp förens kl 7.30 idag eftersom jag va ledig idag,de dagar jag jobbar måste vi ju kliva upp vid 6 tiden.
Jag skjutsade iväg barnen till skolan sedan åkte jag in till videoteket för att lämna tbx en film som jag lånat i går kväll.Zingo fick ju följa med så klart..så vi tog en långpromenad inne i stan,tyvärr är ju inte Zingo van vid statsmiljö så han va mest uppstressad,han vill nog helst springa fritt i storskogen istället..men jag tyckte de va rätt mysigt.
 

Sedan bar de iväg till E-center för att storhandla.hade slut på allt här hemma,sen va de bara att åka hem och städa lite och laga korvstroganoff med ris tills barnen kom hem från skolan.Sen va de innebandyträning för grabbarna som de är varje måndag kl 18.00,jag passade på att ta en långprommis till variant medans dom va och träna.

Ett litet kollage på oss..

Kategori: Allmänt

image12

Har ju hittat en en massa roligt som man kan göra med min nya dator....måste ju bara visa er ett exempel...sååå ett kollage på oss blev resultatet..lite kul tycker jag!!

Härlig dag i Harsa..

Kategori: Allmänt

Jag Patrik tobbe och Linda tog skotrarna och stack till Harsa i morse,De blev några mil men tyvärr glömde vi att nollställa trippmätarna så jag vet inte riktigt hur många de blev...men kul va de att äntligen få åka lite.Otroligt va de kan skilja på snömängden bara en timme bort...Tyvärr va Linda å jag tvungen att åka hem vid halv två eftersom jag skulle iväg till jobbet(som vanligt)Tobbe och Patrik stannade kvar...de skulle åka till Los en sväng.Härligt för dom.
Lastbilen är lastad
image4

Tyvärr strejka Lindas skoter så fort den blev avlastad från bilen... Hmmm
image5
 

Men de är ju tur Tobbe å patrik e händiga killar:) Så vi kom iväg
image6

Ingen skotertur utan korvgrillning inte.....Mums!!
image7

Christian och Dennis

Kategori: Allmänt

image3image3

Välkommen till en del av mitt liv...

Kategori: Allmänt

Äntligen har jag oxå en egen blogg som ska handla om mitt å pojkarnas liv..Jag är en heltidsarbetande mamma på 32 år till 2 underbara killar, christian som fyller 11 i mars och Dennis som fyller 10 i maj.Vi har även en golden retriver (zingo) som blev 3 år nu i februari.
Just nu är pojkarna hos sin pappa men de kommer hem i morgon kväll igen,själv jobbar jag i kväll och i morgon kväll..ska  i väg till Harsa i morgon å åka lite skoter med Patrik tobias och linda.Eftersom de inte finns nån snö här hemma som går att åka på får man lasta skotrarna och åka  till annan ort om de ska bli nå åka av den här vintern.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt